• Boost Concepts

  Vintage, local design en art

  Boost Concepts verkoopt werken van kleine, lokale labels (zie onderstaande lijst met designers). Denk aan handgemaakte sieraden, keramiek, illustraties, kaarten en slow fashion. Iedere designer heeft een eigen verhaal: circulair, groen, hergebruikt en upcycled.

   

  Daarnaast heeft eigenaresse Kirsten haar eigen label 'Wasted but recoverd': handgeselecteerde vintage kleding, accessoires en interieuritems.

 • De designers van Boost Concepts

  Sieraden designer Ellya Norah uit Arnhem maakt handgemaakte kettingen en armbandjes van Tsjechische glaskralen.

  Van overgebleven materiaal maakt Mo Man Tai kleurrijke producten in kleine uitgaves: spiegels, sleutelhangers, regenbogen enzovoorts.

  De slow fashionlijn van de beroemde haarstylist Ward Stegerhoek en Chloe Fernandez. Zij verwerken humor in hun items, die door mannen en vrouwen gedragen kunnen worden.

  De (vintage) kleding van Dirty Blonde Amsterdam wordt met de hand vernieuwd, geverfd en geborduurd. Er is ook een lijn voor kinderen.

  Hand geselecteerde vintage kleding, accessoires en interieur. De items worden gerepareerd, hersteld en verkocht aan liefhebbers.

  Duurzamer en efficiënter omgaan met producten, minder weggooien, minder vragen van de natuur: Bambook maakt whiteboard notitieboeken. Bambook plant voor ieder product een boom.

  In deze flesjes zitten houtsnippers van gebruikte drankvaten. Je maakt hiermee je eigen whiskey of gin. Snippers wordt geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Sexy porselein, gehaakte hebbedingetjes en haakpatronen: dat is House of Daan.

  One of a kind lampen, samengesteld uit gerecyclede oude lampen van design. Alle lampen zijn uniek en maatwerk is mogelijk.

  Gem Kingdom uit Amsterdam combineert ongebruikelijke materialen in exclusieve juwelen.

  De zepen van Botma & van Bennekom uit Arnhem zijn biologisch, vegan en natuurlijk. En ze ruiken natuurlijk heerlijk.

  Fien van KUT.illustraties tekent kutten. Op kaartjes en kalenders bijvoorbeeld. Om zo het taboe rondom de vulva te doorbreken.

  Voor de keramiek van Great Ceramics worden verschillende technieken gebruikt: de pottenbakkers-schijf maar ook handvormen.

 • Neem contact met Kirsten op